Navigatie menu

Schuiterd Autotechniek ‘Sterk in service’ - Schuiterd Autotechniek

Schuiterd Autotechniek ‘Sterk in service’

Bij Schuiterd Autotechniek uit Nijverdal is het leveren van service en kwaliteit vanzelfsprekend. Wij zijn zuinig op onze klanten en vinden een persoonlijke benadering in een gemoedelijke sfeer dan ook erg belangrijk. Ons bedrijf is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Group Auto. Onze professionele manier van werken kenmerkt zich door het leveren van topkwaliteit.schuiterd

Aanbod occassions

Wij bieden steeds een wisselend aanbod van occasions. U kunt bij ons terecht voor zowel de in- als verkoop van alle merken auto’s voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Het aanbod is zeer breed, van elk bouwjaar in diverse prijsklassen. Hebben wij de auto die u zoekt niet staan? Dan zoeken wij die voor u, via ons zeer uitgebreide netwerk door heel Nederland.

Vakbekwaam

Betrouwbaar vakbekwaam personeel bemand onze moderne goed uitgeruste werkplaats.
Voor het onderhoud bent u bij Schuiterd Autotechniek ook aan het juiste adres!

Van harte welkom!

Rij gerust eens langs bij Schuiterd Autotechniek in Nijverdal. U kunt rekenen op een gastvrije ontvangst. Onder het genot van een kopje koffie nemen wij de tijd voor u en adviseren graag bij het maken van de juiste keuze. Of wilt u gewoon eens even rondkijken? Ook dat kan natuurlijk.

Wilt u een afspraak maken of zoek u meer informatie?